0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! zľava na celú objednávku s kupónom EVENIT10ALL a ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Vankúš MEDIC SILVER AB/AS

Skladové číslo:
SKU: SCQ-VA
Cena: 69,00€
Cena bez DPH: 57,50€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 3-6 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Vankúš MEDIC SILVER je určený pre alergikov a všade tam, kde sú vysoké nároky na hygienické prostredie a pokojný, ničím nerušený spánok. Kvalitný antibakteriálny výplňový materiál svojím charakterom zaručuje odolnosť voči mikroorganizmom a zabraňuje ich existencii a pretrvávaniu vo výrobku. Tkanina použitá na výrobu obsahuje strieborné vlákno. Medicínske účinky striebra zaručujú antibakteriálny účinok, antistatické vlastnosti, tepelno-vodivý účinok, permanentný a prírodný efekt. Vankúš pozostáva z prešitého návleku so zipsom a vnútorného vaku z jemnej kvalitnej bavlny, plneného vláknom v tvare vločiek.
Striebro používajú ľudia na ochranu svojho zdravia už stovky rokov. Už v dávnej minulosti sa striebro používalo ako liek. Jeho antimikrobiálne účinky poznala už staroindická medicína. V starom Ríme sa striebro bežne používalo ako prostriedok pôsobiaci proti mikroorganizmom.

MATERIÁL: 60,1 % bavlna 38,7 % polyester 0,9 % polyamid 0,3 % striebro
ZAPÍNANIE: zips - je možné regulovať výplň
VÝPLŇ: 100 % polyester - jemné duté priestorovo tvarované antibakteriálne vlákna v tvare vločiek
PRANIE
: 60st. Vankúše odporúčame prať po 6 - 12 mesiacoch. Vždy udržujte, prosím, podľa vyznačených symbolov a perte s 1/3 obvyklej dávky pracieho prášku, minimálne 5x plákať a odstreďovať maximálne 30 sekúnd.