0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! zľava na celú objednávku s kupónom EVENIT10ALL a ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

DEVON beige svetlý - uteráky, osušky

Skladové číslo:
SKU: MJY800105
Cena: 15,00€
Cena bez DPH: 12,50€

Dostupné možnosti

*
*
*
Skladom: 4-7 dní
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Pútko na zavesenie je umiestnené na kratšej strane uteráka/osušky.

Farby: na výber 3 farby, vyberajte z farieb, ktoré uvádzame na konci popisu
Zloženie:  100% česaná bavlna
Gramáž:  600 g/m 2
Starostlivosť:  Uteráky možno prať pri teplote 60 ° C, je možné sušiť prirodzene aj v sušičke pri použití šetrných teplôt. Neodporúčame prať s avivážou a žehliť.
Uteráky Devon spĺňajú kritériá medzinárodnej certifikácie  Oeko-Tex Standard 100 .
Keď sa spojí inovácia, najlepšie bavlnené priadze a funkčné vlastnosti, vznikne Evocotton. Prečo si prémiovú bavlnu novej generácie zamilujete na prvý dotyk?

  • hebkosť
  • jemnosť
  • vysoká absorpčná schopnosť
  • ľahká údržba
  • ekologická udržateľnosť

Kľúčovým bodom na dosiahnutie dokonalosti pri výrobe uterákov sú  pevné dlhé vlákna. U nás najznámejšou bavlnou s extra dlhými vláknami je Egyptská , ktorá sa pestuje na menej rozsiahlom území v údolí Nílu. Vlhká klíma a bohatá pôda vytvárajú ideálne podmienky na produkciu pevných dlhých vlákien. Ďalšie druhy bavlny s extra dlhými vláknami sú pestované v juhozápadných oblastiach USA, v Peru či v Austrálii, ale aj tu je produkcia obmedzená. A určite stojí za zmienku bavlna Egejská , ktorá má množstvo ďalších unikátnych vlastností, pre ktoré je využívaná pri výrobe luxusných textílií. A práve preto, aby nebola výroba kvalitných uterákov limitovaná obmedzenou produkciou unikátnej bavlny, vznikol projekt Evocotton. Ide o zmes starostlivo vybraných bavlnených priadzí celosvetovej produkcie, okrem iného s prímesou bavlny Egejskej. Po aplikovaných výrobných zmenách v rámci dlhodobého vývoja vznikli priadza so zhodnými úžitkovými vlastnosťami, ktorými sa pýšia tie najlepšie prémiové bavlny. Presne stanovený počet priadzí, pomer slučiek, technika tkania, spôsob šetrného farbenia a samozrejme konečné zušľachťovacie úpravy, dali vzniknúť uterákom, ktoré splnia všetky vaše očakávania.