0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

****IBA DNES ***Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU
Zľava na celý nákup s kupónom EVENIT10ALL (neplatí na akciové produkty)

Posteľné obliečky Mušelín šedé

Skladové číslo:
SKU: MOB-POMU
Cena: 47,90€
Cena bez DPH: 39,92€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 6-9 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Zažite božskú jemnosť a vzdušný luxus s našimi obliečkami zo 100% bavlny - mušelínu. Mušelín je jedným z najľahších a najjemnejších materiálov na výrobu obliečok. Jeho jemnosť navyše rastie s každým jeho praním, obliečka sa stáva mäkšou a mäkšou. Budete ju milovať čoraz viac.
Pokiaľ si zakladáte na kvalite, nesmú vám mušelínové obliečky chýbať. Jemné prírodné vlákna mušelínu umožňujú tejto tkanine prirodzene dýchať, a preto Vás v horúcich letných nociach udržia v komfortnej teplote.
Naše sety obliečok ponúkame v jemných pastelových farbách, ktoré decentne doplnia každú spálňu. Či je Vaša spálňa moderná a minimalistická alebo nadčasová a rustikálna, tieto obliečky sa budú hodiť všade.
Naše mušelínové obliečky spĺňajú požiadavky na zdravotnú nezávadnosť, certifikát Oeko-Tex 100, sú teda vhodné aj pre deti.
Mušelín - dvojitá krčená gázovina alebo fáčovina je prírodná látka zo 100% bavlny.

Gramáž 125 g/m²
Zrážanlivosť: 5-8 %
ZIPSOVÝ UZÁVER

Ako prať mušelínové obliečky? Tu prinášame niekoľko tipov:
Mušelín je predpraný, avšak ho odporúčame pred prvým použitím vyprať. Perte oddelene od ostatného prádla ako sú uteráky alebo oblečenie - ich žmolky by mohli priľnúť na obliečky. Obliečky perte naruby, ideálne zapnuté. Pranie je postačujúce s kvalitným pracím prostriedkom na teplotu 40 stupňov. Ideálny je jemný prací gél bez rozjasňovačov a bielidiel.
Mušelínové obliečky môžete sušiť v sušičke na program pre jemnú bielizeň, vyhnite sa však nadmerným teplotám pri sušení, môžu spôsobiť zrážanie materiálu. Po vysušení obliečky ihneď zo sušičky vyberte, zabránite tak nechcenému pokrčeniu.
Mušelínové obliečky väčšinou nežehlíme, mušelín je nekrčivý materiál. Tento krok v údržbe môžete pokojne vynechať.