0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! zľava na celú objednávku s kupónom EVENIT10ALL a ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Posteľné návliečky Noel

Skladové číslo:
SKU: EF430817
Cena: 26,40€ 33,00€
Cena bez DPH: 22,00€ 27,50€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: IHNEĎ
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Akcia
Posteľné návliečky Noel
Počas blížiacich sa sviatkov sa čarovná atmosféra objaví aj vo vašej spálni!  Vianočná posteľná súprava  NOEL  s  vianočným motívom v škandinávskom štýle  je doplnkom, ktorý vytvorí v spálni aj hrejivú sviatočnú atmosféru! Na výrobu obliečok bola použitá kvalitná bavlnená látka pretkaná saténovou väzbou,  vďaka čomu je veľmi  ľahká a príjemná na dotyk.
Obliečky s výnimočnou mäkkosťou a  jemným leskom. Bavlnené obliečky  sú nenáročné na údržbu,  ľahko sa žehlia , sú odolné voči poškodeniu a  mimoriadne  trvácne .  Navyše je ľahký a vzdušný a zároveň poskytuje tepelný komfort.
Posteľná súprava je vybavená  zipsami  krytými estetickým pútkom, vďaka čomu je jej používanie bezpečné a výmena posteľnej bielizne trvá len krátky čas. Potlač bola vyrobená modernou metódou  super  soft pigmentovej tlače , vďaka ktorej sú  vzory odolné a farby nestrácajú na intenzite ani po mnohých praniach. 
 
Vianočná kolekcia obliečok NOEL poteší aj ako darček

Starostlivosť: pred prvým použitím posteľné návliečky dôkladne vyperte na plný cyklus prania (nie skrátenie pranie na 30min.), posteľné návliečky perte na 40°C oddelene (ani s posteľnou plachtou) pracím práškom na farebné prádlo. Perte rubom (farebnou stranou dovnútra).Šetrne odstreďujte. Po vypraní návliečky ihneď vyberte z práčky a zaveste. Posteľné návliečky môžete sušiť na intenzitu "vlhké k žehleniu". Posteľné návliečky žehlite na bavlnený program, nemandlovať. Je dôležite posteľné obliečky dokladne 1.krát oprať, odstránia sa zvyškové farby, pri  krátkych praniach na nižších teplotách sa môžu zvyškové farby zaprať do obliečok. Ak to spozorujete, operte obliečky ešte raz a farba sa odstráni praním.