0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Posteľné návliečky Bavlnený mikroplyš - hnedý

Skladové číslo:
SKU: MJY-POBM-001
Cena: 58,00€
Cena bez DPH: 48,33€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 4-7 dní
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Popis vzoru: Milujete zamatovo hebký dotyk plyšových obliečok, ale váhate s jeho obstaraním kvôli syntetickému základu týchto tkanín? 
S velúrovými obliečkami Matějovský môžete mať hebučké plyšové obliečky so všetkými benefitmi prírodného bavlneného vlákna. 

Pri velúrových obliečkach nevykonávame zákaznícke úpravy.

Popis obliečok: Velúr je označenie pre rôzne druhy textílií s krátkym vlasom, ktoré sa vyznačujú zamatovým, jemne „chlpatým“ povrchom. Označenie bavlnený mikroplyš používame s cieľom priblížiť povrchovú úpravu velúrovej tkaniny zákazníkom. 

Materiál: Gramáž:  200 g/m2. Mikroplyš je hojne vyhľadávaným materiálom, najmä v zimných mesiacoch. Bavlnený mikroplyš našej výroby sa pýši vysokým podielom bavlny (80%), kedy zvyšných 20% PE tvorí spodnú štruktúru pružnej tkaniny. Velúrové obliečky sú nenáročné na údržbu a nevyžadujú žehlenie. Kolekcia velúrových obliečok spĺňa kritériá medzinárodnej certifikácie Oeko-Tex Standard 100 .

Všeobecne na našom trhu je však ponúkaný vo variante 100% polyester (PE). Tento bežne dostupný syntetický materiál je síce hebký na dotyk a môže pôsobiť hrejivým dojmom, ale jeho úžitkové vlastnosti zodpovedajú charakteru syntetického vlákna – materiál je nepriedušný, nemá schopnosť odvádzať vlhkosť a citlivejším jedincom môže po čase spôsobiť nežiaduce kožné či iné ťažkosti.

Starostlivosť: pred prvým použitím posteľné návliečky dôkladne vyperte na plný cyklus prania (nie skrátenie pranie na 30min.), posteľné návliečky perte na 40°C oddelene (ani s posteľnou plachtou) pracím práškom na farebné prádlo. Perte rubom (farebnou stranou dovnútra).Šetrne odstreďujte. Po vypraní návliečky ihneď vyberte z práčky a zaveste, Odporúčame dôkladne prečítať pokyny k praniu, uvedené na obale.