0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU

Kúpila som si konečne vysnené obliečky. Čo znamenajú tie čudné obrázky nazvané ako pracie symboly?

Napísané: 2012-02-05 Počet prečítaní: 914
Hurá, konečne aj ja mám niečo nové. Milujem začiatky nového roka. Začiatky znamenajú, že naši výrobcovia obliečok opäť prinesú na trh niečo nové, niečo moderné. Veď predsa aj naša spálňa "musí" podliehať farebnému štýlu. A verte, že aj ja mením nálady tak ako sa mení ročné obdobie. A samozrejme sa mi mení aj vkus :) Teraz...

Hurá, konečne aj ja mám niečo nové.

Milujem začiatky nového roka. Začiatky znamenajú, že naši výrobcovia obliečok opäť prinesú na trh niečo nové, niečo moderné. Veď predsa aj naša spálňa "musí" podliehať farebnému štýlu. A verte, že aj ja mením nálady tak ako sa mení ročné obdobie. A samozrejme sa mi mení aj vkus :) Teraz som mala chuť na poriadne teplé, živé odtiene, nech si do tejto zimy vnesiem trochu slniečka.

Tak som začala vyberať a konečne aj vybrala ...
Keď už som si konečne kúpila vysnené obliečky - veď to poznáte "obuvníkove deti chodia vždy vyzuté" - nie som výnimka....  pri rozbalení som  vyhľadala ako prvé pracie symboly a následne s povzdychom položila  vedľa práčky (to som trochu prikrášlila, naštvane hodila:-) a utekala zasa za počítač a hľadala  na internete vyjadrenie k týmto čudným obrázkom.

Nestáva sa to len Vám?? Napriek tomu že sa "živím" predajom, odporúčaním, zariaďovaním a testovaním týchto mojim produktov aj ja zápasím s pamätou.

Preto si pozorne pozrite nasledujúcu tabuľku, kde nájdete, dúfam že absolutne všetky zázračné ikonky , ktoré nám výrobci predkladajú a nájdete to čo potrebujete.

A viete čo ešte zabúdam?

Kontrola, kontrola, kontrola pred prvým opraním. Vždy mi to pripomenú moji zákazníci, že je nutné kontrolovať každého výrobcu, pretože aj oni sú ľudia a každý deň zápasia s tisíckami kusov tých najkrajších a podľa možností aj najkvalitnejších výrobkov. Niekedy žiaľ výstupná kontrola zlyhá a potom sa nám dostanú do rúk obliečky, ktoré majú malinkú dierku, alebo škvrnu a JA ako správne naštvaný zákazník to chcem a mám právo vyreklamovať. Ale viete čo sa stane ak to zistím až po opraní ??? jednoduché zamietnutie reklamácie - pretože sa naozaj naozaj naozaj nedá dokázať, že táto dierka, alebo špinka nevznikla pri mojom pracom procese.

Preto nás všetkých prosím, kontrolujme pred opraním tieto úžasné, krásne nami vysnené obliečky, ktoré nie sú tak lacné, aby sme to podcenili  (alebo čokoľvek si zakúpite, rovnako to platí aj pri oblečení). Naozaj nám to pomôže k Vašej spokojnosti. Nestáva sa to samozrejme často, tieto problémiky riešime asi tak 3-4krát do roka, ale vždy viem ako dopadnú zo strany výrobcu - ako zamietnuté.
 

Koniec rozprávky, všetko dobré
moje saténové obliečky bolo nakoniec nutné prať na 40st., rubom, samostatne a na šetriacom programe, dala som radšej len 600otáčok (samozrejme s dôrazom na dobré vyvesenie - zabudnime na štipce)... a viete čo sa mi na nich najviac páči? že ich nemusím žehliť :)