0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

****IBA DNES ***Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU
Zľava na celý nákup s kupónom EVENIT10ALL (neplatí na akciové produkty)

Deky pre Vaše pohodlie

Napísané: 2009-06-08 Počet prečítaní: 893
Deky pre Vaše pohodlie, znamenajú nevynechať kolekciu španielskych prikrývok. V dnešnej dobe sú už súčasťou takmer každej domácnosti. Obľúbené vďaka "nežmolkovaniu sa", ako to bolo často pri klasických larisách. Cenovo sú samozrejme vyššie, ale je to investícia na veľa rokov. Eleganciu a štýl dokážu vyjadriť svojími farebn...

Deky pre Vaše pohodlie, znamenajú nevynechať kolekciu španielskych prikrývok.
V dnešnej dobe sú už súčasťou takmer každej domácnosti. Obľúbené vďaka "nežmolkovaniu sa", ako to bolo často pri klasických larisách. Cenovo sú samozrejme vyššie, ale je to investícia na veľa rokov.
Eleganciu a štýl dokážu vyjadriť svojími farebnými vzormi zvierat, kvetín, abstraktnými vzormi. Veľakrát sú to jemné  plastické vzrory, akoby vtlačené do deky. Dostupné sú pre každu posteľ, alebo postieľku. Veľmi zaujimavé sú aj spacie vaky, ktoré sa dajú rozložiť na prikrývku.


Technické informácie: Prikrývky sú vyrobené z certifikovaných materiálov najvyššej kvality. Kvalita použitého materiálu a už hotového výrobku je pravidelne preverovaná skúškami kvality vo firemnej skúšobni. Pri dodržiavaní ošetrovacích symbolov výrobca zaručuje stálofarebnosť a dlhoročnú nezmenenú kvalitu i pri domácom praní v práčke.
Na základe použitých kvalitných materiálov pri výrobe – 85% akryl, 15% polyester, tieto prikrývky nevytvárajú statickú elektrinu a preto nie sú náchylné k zachytávaniu prachu., čiže sú tiež antialergické. Prikrývky sú určené ako náhrada klasických paplónov, pričom majú aj dekoratívny charakter.
Všetky nami ponúkané výrobky majú certifikát kvality vydaný štátnou skúšobňou SR