0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

****IBA DNES ***Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU
Zľava na celý nákup s kupónom EVENIT10ALL (neplatí na akciové produkty)

Novinky ScanQuilt

Napísané: 2009-06-08 Počet prečítaní: 1107
Novinky slovenského výrobcu, s dezénmi od popredných návrhárov Fino Posteľná bielizeň FINO Vám prostredníctvom jemnej bavlnenej tkaniny prináša báječný pocit jemnosti a uhladenosti. Čisté a harmonické vzory tkanín v jemných pastelových farbách ...

Novinky slovenského výrobcu, s dezénmi od popredných návrhárov

Fino

Posteľná bielizeň FINO Vám prostredníctvom jemnej bavlnenej tkaniny prináša báječný pocit jemnosti a uhladenosti. Čisté a harmonické vzory tkanín v jemných pastelových farbách sú doplnené nápaditými dominantnými motívmi.

Fino Design

Inšpirovaná najnovšími trendmi v bytovom designe, posteľná bielizeň FINO DESIGN navodzuje peknú štýlovú atmosféru. S detskými motívmi zvieratiek, motýlikov, vláčikov alebo motoriek pôsobí veľmi pôvabne. Kvalitná jemná bavlnená tkanina zabezpečuje príjemný a pokojný spánok.

Krep

Posteľná bielizeň KREP sa dnes stáva tradičnou posteľnou bielizňou. Niekto ju vyskúša skôr, niekto neskôr, ale všetci si chvália jej najväčšiu prednosť, ktorou je to, že sa nemusí žehliť. Je jemná a príjemná na dotyk. Ponúkame ju vo viacerých vzoroch a farbách, od pestrofarebných pásikov, srdiečok až po jemné kvetinkové motívy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 










 

Reklamné fotky a text uverejnený so súhlasom QUILTEX a.s. (zdroj www.scanquilt.sk)