0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU

Popis služby - úprava rozmerov

Napísané: 2011-07-24 Počet prečítaní: 698
Upravujeme rozmery obliečok - zmenšujeme. 1. Zadarmo úpravíme jednu posteľnú súpravu príklad:  ak pôvodná posteľná súprava mala rozmer 70x90+140x200, upravíme tento rozmer  pri obliečke na vankúš, alebo pri obliečke na paplón, podľa toho, čo uvediete do poznámky. Ak chcete upraviť oba rozmery - prvý rozmer je zadarmo a druhá úprava - spoplatnen...

Upravujeme rozmery obliečok - zmenšujeme.

1. Zadarmo úpravíme jednu posteľnú súpravu

príklad:  ak pôvodná posteľná súprava mala rozmer 70x90+140x200, upravíme tento rozmer  pri obliečke na vankúš, alebo pri obliečke na paplón, podľa toho, čo uvediete do poznámky. Ak chcete upraviť oba rozmery - prvý rozmer je zadarmo a druhá úprava - spoplatnená podľa bodu 2. Pri úprave vždy ponecháme cca +3 centimetre - pre prípad zrážanlivosti po opraní. Preto nám prosím uvádzajte presný rozmer ktorý potrebujete, samotné centimetre naviac si pripočítame.

2. Ďalšie úpravy sú spoplatnené 3EUR za súpravu.

3. Upozornenie ohľadom šitia. Pri niektorých posteľných súpravách nebude možné zachovať zips- v tom prípade bude zips nahradený gombíčkami.

4. Pri požiadavke upraviť rozmer vyžadujeme platbu vopred na účet - pretože ide o zásah do pôvodného rozmeru,  t.j, nie je možné zaslať tovar na dobierku, ani tovar vrátiť spať podľa zákona o ochrane spotrebiteľa v lehote do 7dní. Tento tovar by bol už ďalej nepredajný.

Čo nie je v našich technických možnostiach upraviť: deky, paplóny a iné doplnky z našej ponuky, ktoré sú šité na špecialnych strojoch, prípadne so zvláštnym lemovaním.

V každom prípade sa môžete kedykoľvek informovať a poradíme :)