0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU

GRENO DUO-vzor na rube návliečok sa zhoduje so vzorom na prestieradle

Napísané: 2011-06-23 Počet prečítaní: 736
GRENO DUO – MENÍME ZVYKY ! Inovatívny nápad dizajnérov Grena – prestieradlo vo vzore návliečok ! Dosť bolo nudných, monotónnych a hladkých prestieradiel ! V kolekcii návliečok GRENO DUO nie je miesto pre kompromisy! Návrhárom nestačilo, že návliečka na paplón aj vankúš majú fascinujúci, dvojstranný vzor, ktorým sa môžete obklopiť v z...

GRENO DUO – MENÍME ZVYKY ! Inovatívny nápad dizajnérov Grena – prestieradlo vo vzore návliečok ! Dosť bolo nudných, monotónnych a hladkých prestieradiel ! V kolekcii návliečok GRENO DUO nie je miesto pre kompromisy! Návrhárom nestačilo, že návliečka na paplón aj vankúš majú fascinujúci, dvojstranný vzor, ktorým sa môžete obklopiť v závislosti od výzdoby a nálady vo svojej spálni. U návliečok GRENO DUO – vzor na rube návliečok sa zhoduje so vzorom na prestieradle a konečne tak vytvorili šťastnú a pozoruhodnú rodinku. Tento nápad sa stretol s nevídaným úspechom u náročných a sofistikovaných zákazníkov, ktorí dlho hľadali tzv. formulku "double faces". Ďalšími výhodami kolekcie GRENO DUO je neobyčajne hladký, jemný, dvojito zmäkčovaný bavlnený satén, farbený prírodnými farbami za tepla, čo dodáva efektne neobvyklú trvácnosť farieb a odolnosť aj po mnohých praniach.

Materiál: 100% bavlna - bavlnený satén - jemný lesklý nádych a zároveň príjemné ako najjemnejšia bavlna, pigmentové farbenie prírodnými farbami za tepla, čo zabezpečuje stálosť farieb a tie aj po niekoľkých praniach nevyblednú. Úprava: Sanforizácia, Mercerizácia, Hladenie

Rozmer : návliečka 1x70x90+140x200 cm, prip. 2x70x80+200x220 cm
                  obliečka na vankúšik 40x40 cm
                  prestieradlo pevné (bez gumičky) 160x210cm, alebo 160x240 cm
Pozn.:
-pri matracoch 90-120x200cm, ktoré vyčnievaju nad rámom postele - odporúčame dĺžku 240, aby sa dalo prestieradlo pohodlne založiť pod matrac)
-pri matracoch 160-180-200x200cm (príp.dĺžka až 220cm), ktoré vyčnievaju nad rámom postele - odporúčame dĺžku 240, aby sa dalo prestieradlo pohodlne založiť pod matrac v počte 2kusy)

Pracie symboly a starostlivosť
: pranie max. 40st - rubom, jemné žehlenie na 2.stupni, nepoužívať bielidlá, nesusiť v sušičke, nečistiť chemicky. Pred použitím vyprať a prať samostatne vždy bez iného typu prádla.

 

navliecky Greno DUOnavliecky GRENO DUOobliecky greno duoobliecky greno duopostelna bielizen greno duo