0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU

Pripravujeme nový tovar Attitude Canada, BabyMink, Kaarsgaren

Napísané: 2011-06-14 Počet prečítaní: 879
Pripravujeme spoluprácu so značkou Attitude Canada, BabyMink, Kaarsgaren Kaarsgaren je rodinná firma, ktorá sa zaoberá výrobou licenčných produktov v Českej republike a dovozom detského textilu z Mexika.  Pripravili pre Vás kolekciu detských diek, zavinovačiek, prikrývok, autobagov, osušiek s kapucňou a piknik diek s obľúbenými postavičkami Zdeňka Smetany. V ponuke nájdete a...

Pripravujeme spoluprácu so značkou Attitude Canada, BabyMink, Kaarsgaren

Kaarsgaren je rodinná firma, ktorá sa zaoberá výrobou licenčných produktov v Českej republike a dovozom detského textilu z Mexika.  Pripravili pre Vás kolekciu detských diek, zavinovačiek, prikrývok, autobagov, osušiek s kapucňou a piknik diek s obľúbenými postavičkami Zdeňka Smetany. V ponuke nájdete aj deky s výšivkami, ktoré svietia v tme ako aj licenčné deky Zděňka Milera s obľúbeným Krtkom. V roku 2010 bola výroba rozšírená o BIO produkty z biobavlny a z bambusovej textílie.

 

 

 Plinekova eko tortaPlienková EKO torta

Spoločnosť vyrába aj textilné vybavenie do škôlok - obliečky, perinky, vankúšiky, plachty, nepriepustná plachty, chrániče matracov, uteráky a mnoho ďalšieho. Tieto produktysú vyrobené z bavlny, biobavlny, bambusu aj z tenclu. Na zákazku je možné ušiť aj iné produkty.