0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Zamilované sny, plné romantiky, nežných kvetov - prinášajú do Vašich spální posteľné obliečky LOVE DREAM

Napísané: 2013-11-06 Počet prečítaní: 1985
Zamilované sny , plné romantiky , nežných kvetov - prinášajú do Vašich spální posteľné obliečky LOVE DREAM . Kombinácia čierno biele vrchnej strany s výrazným nápisom a kvietky , efektne dopĺňa kvetinová spodná strana obliečky na bielom podklade . Obliečka na vankúš 70 * 90 je bez lemu a prevedenie vrchnej a zadnej strany je zrejmé z fotografie . Obl...

Zamilované sny , plné romantiky , nežných kvetov - prinášajú do Vašich spální posteľné obliečky LOVE DREAM . Kombinácia čierno biele vrchnej strany s výrazným nápisom a kvietky , efektne dopĺňa kvetinová spodná strana obliečky na bielom podklade . Obliečka na vankúš 70 * 90 je bez lemu a prevedenie vrchnej a zadnej strany je zrejmé z fotografie .

Obliečky sú opatrené komfortným zipsovým uzáverom . Ak máte neštandardné rozmery obliečky , radi Vám ich na mieru zadarmo upravíme ( možné je iba zmenšenie ) , stačí si napísať požadované rozmery do poznámky v objednávke .

Zamilované sny , plné romantiky , nežných kvetov - prináša do Vašich spální posteľné obliečky LOVE DREAM . Kombinácia čierno biele vrchnej strany s výrazným nápisom a kvietky , efektne dopĺňa kvetinová spodná strana obliečky na bielom podklade . Obliečka na vankúš 70 * 90 je bez lemu a prevedenie vrchnej a zadnej strany je zrejmé z fotografie .  Obliečky je opatrené komfortným zipsovým uzáverom . Ak máte neštandardné rozmery obliečky , radi Vám ich na mieru zadarmo upravíme ( možné je iba zmenšenie ) , stačí si napísať požadované rozmery do poznámky v objednávke .