0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

****IBA DNES ***Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU
Zľava na celý nákup s kupónom EVENIT10ALL (neplatí na akciové produkty)

Romantika vo Vašej spálni

Napísané: 2013-11-06 Počet prečítaní: 1217
Nadčasová noblesa bohatého ornamentálneho vzoru sa odráža v jedinečnom dezéne AFRODITA BLUE . Motív je dominantný v spodnej časti obliečky a smerom k hornému okraju ustupuje až do podoby jemnej čipky . Spodná strana obliečky má o stupeň tmavší modrý základ než horná strana a v ploche sú rozosiate svetlé krajkové vzory . Vankúš 70 * 90 je z oboch st...

Nadčasová noblesa bohatého ornamentálneho vzoru sa odráža v jedinečnom dezéne AFRODITA BLUE . Motív je dominantný v spodnej časti obliečky a smerom k hornému okraju ustupuje až do podoby jemnej čipky . Spodná strana obliečky má o stupeň tmavší modrý základ než horná strana a v ploche sú rozosiate svetlé krajkové vzory . Vankúš 70 * 90 je z oboch strán rovnaký . Obliečky  40 * 40 sú šité z materiálu zo spodnej strany obliečky , vďaka rozmanitosti vzoru môže byť každý trochu iný .
Nadčasová noblesa bohatého ornamentálneho vzoru sa odráža v jedinečnom dezéne AFRODITA BLUE . Motív je dominantný v spodnej časti obliečky a smerom k hornému okraju ustupuje až do podoby jemnej čipky . Spodná strana obliečky má o stupeň tmavší modrý základ než horná strana a v ploche sú rozosiate svetlé krajkové vzory . Vankúš 70 * 90 je z oboch strán rovnaký . Povláčky 40 * 40 šijeme z materiálu zo spodnej strany obliečky , vďaka rozmanitosti vzoru môže byť každý trochu iný .