0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

Zľava na obliečky MATEJOVSKÝ iba do vypredania TU

Deky, ktoré sa nikdy nežmolkuju, to sú španielske deky od MANTEROL, PIEL SA, BELPLA

Napísané: 2013-04-29 Počet prečítaní: 1253
Prineste do svojho domu či bytu kúsok exotiky a nechajte sa rozmaznávať hebkými španielskými dekami od EVENIT. Sú to vysokokvalitné deky z acrylového vlákna od výrobcov Manterol, Piel SA ,Belpla, ktorý sú zárukou kvality. Veľmi príjemný a hrejivý materiál, ktorý aj po praní nestráca na kvalite a navyše je antialergický. Tí z V...

Prineste do svojho domu či bytu kúsok exotiky a nechajte sa rozmaznávať hebkými španielskými dekami od EVENIT. Sú to vysokokvalitné deky z acrylového vlákna od výrobcov Manterol, Piel SA ,Belpla, ktorý sú zárukou kvality. Veľmi príjemný a hrejivý materiál, ktorý aj po praní nestráca na kvalite a navyše je antialergický. Tí z Vás, ktorí si potrpia na štýlovosť a originalitu si určite prídu na svoje. Máme v ponuke širokú škálu farieb, vzorov a veľkostí. Deky sú príjemným hrejivým doplnkom do každej domácnosti no tiež nádherným dizajnerským kúskom, ktorý príjemne oživí a spestrí váš domov. Pri každom z výrobkov je uvedená individuálna  starostlivosť a daný materiál. Určite neváhajte a zaobstarajte si aj Vy deku s napríklad aj s exotickou potlačou na www.evenit.sk a nechajte sa hýčkať jemnosťou.

Vedeli ste, že v Španielsku spia pod týmito dekami? Je to náhrada za bežný paplón. Hlavne v lete, keď miesto paplónu zvolíte túto deku  v kombinácii s bavlnenými, alebo saténovými obliečkami.

Pre ľahšiu orientáciu sme deky rozdelili na jednofarebné, úplne hladké, alebo s aplikovaným vzorom.
Zvlášť kategorie sú na zvieracie motívy, alebo moderné kvetinové, prípadne ornamentové vzory na dekách

toto je príklad odtieňov pri jednofarebných dekách. Snažíme sa držať skladom najpredávanejšie odtiene.


Najpredávaniejšia deka

 

 

 

 

 

 

 

 

Najpredávanejšie vzory, hlavne vo farbe 5béžová, 50zlatohnedá, 15sivopopolová

Najpredavanejsia spanielska dekaodtien 15 , 5604 spanielska deka PIEL SA

Kristína Polerecká, Mária Hirnerová, EVENIT