0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! zľava na celú objednávku s kupónom EVENIT10ALL a ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Hawkins & Brimble Pánska Darčeková sada (Šampón na fúzy + Balzam)

Skladové číslo:
SKU: FRA72767
Cena: 29,00€
Cena bez DPH: 24,17€

Dostupné možnosti

*
Skladom: IHNEĎ
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Originálne darčekové balenie starostlivosti o telo pre mužov je ideálnou pozornosťou pre každého gentlemana. Jedinečný šampón na fúzy s obsahom provitamínu B5 a výťažkom zo zázvoru dokonale a šetrne vyčistí nielen každý plnofúz a zanechá fúzy jemné a hydratované. Balzam na fúzy aj pokožku jemne vyživuje a bojuje proti vysychaniu vďaka obsiahnutému makovému oleju. Balenie v elegantnej plechovej dóze.
Obsahuje:

  • Šampón na fúzy 250ml
  • Balzam na fúzy 50g

Bez parabénov, SLS a SLES, nie je testované na zvieratách, vyrobené v Anglicku


Použitie:
Šampón na fúzy - Naneste do dlane potrebné množstvo šampónu a vmasírujte do fúzov, kým nezačne ľahko peniť. Pre lepšie výsledky nechajte šampón pôsobiť na fúzoch niekoľko minút a potom dôkladne opláchnite. Podľa potreby opakujte. Následne pokračujte obvyklou starostlivosťou o fúzy a pleť.
Balzam na fúzy - Naberte primerané množstvo balzamu a rozotrite v dlaniach. Rozpustený balzam vtierajte do fúzov a pokožku pod fúzmi.

Hawkins & Brimble je nová britská značka ošetrujúcej kozmetiky pre mužov - venuje sa starostlivosti pri holení, starostlivosti o fúzy, pleť aj vlasy. Z pestrej ponuky produktov si vyberú vyznávači najrôznejších módnych štýlov.

Značka Hawkins & Brimble predstavuje návrat k tradičnému holeniu a motivuje mužov, aby sa hrdo starali o svoj zovňajšok. Hawkins & Brimble - jedinečné produkty pre náročných mužov.