0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Sklenená fľaša EQUA MISMATCH Silver, 750 ml

Skladové číslo:
SKU: K3P-DO-689053
Cena: 25,00€
Cena bez DPH: 20,83€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 3-6 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Zdravá fľaša s ochranným dizajnovým obalom.Kolekcia fliaš EQUA Mismatch bola navrhnutá tak, aby sa odlíšila od bežného mainstreamu. Pevná odolná sklenená fľaša v kombinácii s netradičným pestrofarebným obalom z plsti pôsobí veľmi inovatívne, ba až nekonvenčne. Zaujme už na prvý pohľad, svojím netradičným dizajnom.

Kolekcia fliaš Mismatch je unikátna v mnohých ohľadoch. Fľaše z tejto kolekcie sú vyrobené z extrémne odolného borosilikátového skla (ktoré je veľmi ľahké), avšak hlavnou inováciou je jeho špeciálny farebný obal z plsti. Obal zároveň chráni fľašu pred pádom, pred rôznymi nečistotami, ale pôsobí aj ako tepelný izolátor, ktorý udrží Váš nápoj dlhšie v teple. Výhodou obalu je aj rukoväť, takže fľašu môžete kedykoľvek bezpečne prenášať, či už v ruke, alebo pripnutú k akejkoľvek taške.

Ešte stále váhate? Obaly na fľaše Mismatch sú vyrábané v Slovinsku.Každý jeden obal je handmade výroba, každá fľaša je teda originál tak ako vy. Vyskúšajte ju, určite neoľutujete!

Tip: Vďaka svojej kompaktnej veľkosti a nízkej váhe špeciálneho skla sa Vám sklenená fľaša pohodlne vojde do dámskej kabelky.