0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

MODAL SOFT smotanové - uteráky, osušky

Skladové číslo:
SKU: SCQ-UT-019
Cena: 8,30€
Cena bez DPH: 6,92€

Dostupné možnosti

*
*
*
Skladom: 3-6 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Uteráky MODAL vyrobené z mikrobavlny a modalového vlákna prinášajú Vašej pokožke mimoriadny pocit hebkosti a komfortu.
Modalové vlákna získané z dreva zaručujú dlhotrvajúcu mäkkosť a jemnosť. Majú hladký a jemný povrch, čo umožňuje docieliť príjemný hodvábny lesk a žiarivé farby. Svoju mäkkosť a žiarivé farby si udržujú aj po opakovanom praní. Modalové textílie lepšie odvádzajú vlhkosť od pokožky, vyznačujú sa vysokou savosťou, sú odolnejšie voči mechanickému namáhaniu a menej sa zrážajú.

Materiál: 75% bavlna 25% modal, 550g/m2
Starostlivosť: Pranie na 40st. Uteráky odporúčame pred použitím vyprať, tmavé farby samostatne. Pri praní nepoužívajte aviváž, aby sa neznížila ich schopnosť absorbovať vodu. Aby si uteráky udržali svoju mäkkosť je vhodné pri praní pridávať prostriedok na namáčanie bielizne, vo vláknach sa tak nebude usadzovať vodný kameň. Uteráky sušte voľne v sušičke pre udržanie hebkosti a objemnosti. Neodporúčame žehliť, pri žehlení dochádza k zľahnutiu slučky.

Uteráky odporúčame pred použitím vyprať, tmavé farby samostatne. Pri praní nepoužívajte aviváž, aby sa neznížila ich schopnosť absorbovať vodu. Aby si uteráky udržali svoju mäkkosť je vhodné pri praní pridávať prostriedok na namáčanie bielizne, vo vláknach sa tak nebude usadzovať vodný kameň. Uteráky sušte voľne v sušičke pre udržanie hebkosti a objemnosti. Neodporúčame žehliť, pri žehlení dochádza k zľahnutiu slučky