0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Posteľné návliečky JOSEF LADA Mikeš

Skladové číslo:
SKU: MJY-POLI-001
Cena: 58,00€
Cena bez DPH: 48,33€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 4-7 dní
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

ROZMERY: základné rozmery su typizované ako 140x200, 140x220, 210x240cm. Akýkoľvek rozmer atyp napríklad 200x210, 200x200 zmenšujeme - a nie je možné odstúpiť od zmluvy pri zmenšenom rozmere.
Popis vzoru: Kresby Josefa Lady k detstvu neodmysliteľne patria, rovnako ako jeho Nezbedné rozprávky. Kto by nepoznal Mikeša! Čierny hovoriaci kocúrik, ktorý ktorý žil v Hrusice u Ševců ...Bavlnené obliečky Mikeš priamo nabádajú k večernému čítanieu a rozprávaniu rozprávok. O zdravý a príjemný spánok sa postará hebká a jemná 100% bavlna.
Obliečky bavlna deluxe digitál sú potlačené najmodernejšou digitálnou tlačou, ktorá zaisťuje vysoko precízne detaily. Zapínanie uľahčí komfortný zipsový uzáver.

Popis obliečok: Komfortné zipsové zapínanie  je samozrejmosťou. Ak máte iné rozmery prikrývok, radi Vám ich upravíme ( možné je iba zmenšenie ), stačí si požiadavku pripísať do poznámky v objednávke. Obliečky si dlho zachovávajú nádherné farby aj po veľa opraniach.

Materiál: 100% bavlna, ponúkame v rôznom prevedeni
Bavlna de luxe - jemná bavlna, hladká, pevná
Krep de luxe - jemná bavlna, vlnovkove prevedenie - jednoduchá údržba nie je nutné žehliť.
Flanel de luxe - jemná bavlna, teplé prevedenie ako počesaná bavlna
Bavlnený satén - jemná bavlna, hladká, lesklá - nie je nutné žehliť, najluxusnejšie prevedenie zo všetkých materiálov

Starostlivosť: pred prvým použitím posteľné návliečky dôkladne vyperte na plný cyklus prania (nie skrátenie pranie na 30min.), posteľné návliečky perte na 40°C oddelene (ani s posteľnou plachtou) pracím práškom na farebné prádlo. Perte rubom (farebnou stranou dovnútra).Šetrne odstreďujte. Po vypraní návliečky ihneď vyberte z práčky a zaveste. Posteľné návliečky môžete sušiť na intenzitu "vlhké k žehleniu". Posteľné návliečky žehlite na bavlnený program, nemandlovať. Je dôležite posteľné obliečky dokladne 1.krát oprať, odstránia sa zvyškové farby, pri  krátkych praniach na nižších teplotách sa môžu zvyškové farby zaprať do obliečok. Ak to spozorujete, operte obliečky ešte raz a farba sa odstráni praním.