0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Bambusové uteráky - sú hitom roku 2015

Napísané: 2015-02-09 Počet prečítaní: 1126
Prečo kúpiť bambusový uterák, alebo osušku?Bambus rastie v neznečistenom prostredí. Bambusové vlákno je vyplnené mikro medzerami a mikro dierkami, má oveľa lepšiu absorpčnú schopnosť a vetracie vlastnosti. Svojou štruktúrou dokáže absorbovať a vyparovať v priebehu sekundy. Bambus je biologicky odbúrateľný a materiály z neho vyrobené sa prispôsobuj...
Prečo kúpiť bambusový uterák, alebo osušku?

Bambus
rastie v neznečistenom prostredí. Bambusové vlákno je vyplnené mikro medzerami a mikro dierkami, má oveľa lepšiu absorpčnú schopnosť a vetracie vlastnosti. Svojou štruktúrou dokáže absorbovať a vyparovať v priebehu sekundy. Bambus je biologicky odbúrateľný a materiály z neho vyrobené sa prispôsobujú teplote vášho tela. Keď sa dotknete jeho povrchu tak zistíte, že je chladnejší, než iné vkladačky.

Päť úžasných benefitov bambusu:

je hypoalergénny - bambus je organický a prirodzene jemné vlákna nedráždia pokožku. To z neho robí ideálny materiál pre alergikov a ľudí so senzitívnou pokožkou.

je termoregulačný - bambus v lete chladí a v zime zahrieva. Vzhľadom k svojim schopnostiam odvádzať vlhkosť je praktický najmä v lete.

absorpčná schopnosť - bambusové vlákna obsahujú veľa mikro dierok, ktoré skvele absorbujú vlhkosť.

priedušnosť - bambusové vlákno je priedušné a extrémne pohodlné pre detskú pokožku.

je antibakteriálny - bambus prirodzene obsahuje antibakteriálne zložky, ktoré zabraňujú množeniu baktérií. To tiež značne zmierňuje zápach!