0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Vankúš COMFORT COTTON antibakteriálny

Skladové číslo:
SKU: SCQ-VA
Cena: 73,00€
Cena bez DPH: 60,83€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 3-6 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Výrobky radu comfort boli navrhnuté tak, aby poskytovali každému optimálne pohodlie. Sú vyrobené z vysoko kvalitnej česanej bavlny potlačenej elegantným logom SCANquilt s antibakteriálnou a antimikrobiálnou úpravou za účelom zvýšenia ochrany pred baktériami, čím spĺňa aj vysoké hygienické nároky. Vankúše sú plnené jemným polyesterovým dutým vláknom v tvare vločiek, ktoré si zachováva stálosť objemu a má vysokú regeneračnú schopnosť po vypraní. Množstvo výplne je možné regulovať prostredníctvom všitého zipsu na vnútornom vaku. Tento druh vankúšov má odoberateľný vrchný návlek, ktorý je možné v prípade potreby prať samostatne. Pre dokonalý tvar a mäkkosť vankúša je vnútorný vak prešitý s polyesterovým rúnom.

Čo je dlhovlákenná česaná bavlna?
Bavlna je jemná biela substancia zložená z vlákien získaných zo semien rastlín, ktoré patria k rodu Gossypium (bavlník). Niektoré cennejšie druhy bavlníkov poskytujú dlhšie jemné vlákna, z ktorých sú vyčesané zbytkové krátke vlákna. Z tejto suroviny sa následne vyrábajú jemné vysoko kvalitné česané priadze, ktoré sú základom kvalitných tkanín.

materiál:  100 % bavlna vysokej kvality s antibakteriálnou a antimikrobiálnou úpravou, zips - je možné regulovať výplň
výplň:     100% polyester - jemné duté priestorovo tvarované vlákna scansoft v tvare vločky
pranie:     60 °C, Vankúše odporúčame prať po 6 - 12 mesiacoch. Vždy udržujte, prosím, podľa vyznačených symbolov a perte s 1/3 obvyklej dávky pracieho prášku, minimálne 5x plákať a odstreďovať maximálne 30 sekúnd.