0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Prešívaný prehoz - DELUXE PATCHWORK červený

Skladové číslo:
SKU: MOB-DO-003
Cena: 39,90€ 48,00€
Cena bez DPH: 33,25€ 40,00€

Dostupné možnosti

*
*
*
Skladom: IHNEĎ
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Akcia
Prešívaný prehoz - DELUXE PATCHWORK červený

Krásny prešívaný prehoz, alebo aj letná deka v novej štruktúre patchwork. Je nielen dekoračný, ale aj praktický, skvelé doplní a zútulní každú izbu. Vďaka 100% bavlne je materiál na dotyk veľmi hebký a jemný. Výplň prehozu je rúno z dutých vlákien, ktoré je zárukou pre nízku hmotnosť, mäkkosť a predovšetkým dlhú životnosť. K prehozu ponúkame tiež obliečky či vankúšiky v rovnakom dizajne.

Farba: Obojstranný prešívaný prehoz cez posteľ v patchworkovom vzore, tentoraz s motívmi patchworku v odtieňoch bordovej a červenej farby. Prikrývka je detailne prešívaná v celej svojej ploche, čo zaručuje tvarovú stálosť a naozaj ľahké pokrývanie lôžka. Ozdobné prešitie však najviac oceníte pri pohľade na tento prehoz či vankúš. Vyzerajú totiž naozaj úžasne! Okraje prehozov aj povlakov sú ľahko zvlnené. Odlišná potlač na jednotlivých stranách prehozov i povláčikov Vám umožní meniť vzhľad spálne či jedálne podľa nálady. Posteľ tak môže vyzerať zakaždým inak.

Rozmery podľa aktuálnej ponuky: 140x200cm, 220x240cm, 40x40cm, 50x70cm

Materiál: Prikrývka je plnená z  50% polyesterom  (vrstva rúna z dutých vlákien) az  50% bavlnenou výplňou . Poťahovou látkou prehozu je kvalitná  100% hladká bavlna . Nie je teda vyrobený iba z polyesteru ako väčšina týchto prehozov na slovenskom trhu. Vyššia cena prikrývky odráža kvalitu použitého materiálu. Tento z veľkej časti bavlnený prehoz je teda oveľa priedušnejší a príjemnejší na omak ako prehozy vyrobené iba z polyesteru.