0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Deka BLANCA 4 - bielo zlatá - 150x200cm

Skladové číslo:
SKU: EF392027
Cena: 31,00€
Cena bez DPH: 25,83€

Dostupné možnosti

*
*
*
Skladom: 15 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

LIMITOVANÁ KOLEKCIA Deka BLANCA 4 jemná a jemná na dotyk zdobená motívom veľkých listov lekna MAGIC OF WHITE
Tridsať rokov vášne, lásky k interiérom a citlivosti ku kráse... pri príležitosti jubilea Eurofirany vznikli limitované, jedinečné kolekcie. Projekty ukrývajú históriu Eurofiranu, plnú veľkej vášne, jedinečných zážitkov a vnemov, emócií a pocitov. 

Kolekciu  BLANCA  tvoria mimoriadne elegantné a krásne svietidlá so skleneným podstavcom zlatej farby a tienidlami z jemného zamatu zdobené originálnymi potlačami. Ak ich navyše skombinujeme so závesmi s rovnakým vzorom, získame ucelenú, štýlovú úpravu interiéru. Do spálne kolekcia BLANCA ponúka mäkké, na dotyk príjemné obliečky z makosatínu a Tencelu, dekoračné vankúše, prikrývky a prehozy. Kúpeľňu zase úžasne vyzdobia biele uteráky zdobené jemným, zlatým vzorom. Jedinečný charakter tejto kolekcie vnesie do interiéru magické čaro a jedinečnú atmosféru. 
 
Deka  BLANCA 4  pochádza z LIMITOVANEJ KOLEKCIE, ktorá sa vyznačuje eleganciou, štýlom a vysokou kvalitou. Príjemná a  mäkká na dotyk , flano deka bude fungovať vždy, keď sa potrebujete uvoľniť a relaxovať. Deka s motívom veľkých listov lekna  rozoznievajúcich sa celou svojou silou na bielom pozadí vnesie do interiéru sviežosť a výraznosť, ale aj jemnosť a eleganciu. 
 
šírka: 150 cm
dĺžka: 200 cm
hmotnosť: 250 g/m 2
zloženie: 100% polyester