0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Posteľné obliečky bambusové Sofie biela

Skladové číslo:
SKU: MJY-POBA-030
Cena: 71,00€
Cena bez DPH: 59,17€

Dostupné možnosti

*
*
*
Skladom: IHNEĎ
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Čisté línie a elegantný dizajn obľúbeného damašku Vám predstavujeme tentoraz v harmonickej symbióze s jedinečným prírodným materiálom - bambusovým vláknom. Luxusné obliečky Sofia White   sa vyznačujú decentným florálnym vzorom bambusových stebiel v perleťovom odtieni bielej farby. Obliečky Sofia sa stanú - vďaka benefitom bambusového vlákna a precíznemu vertikálnemu vytkanému žákárovému vzoru - dômyselným klenotom Vašej spálne.

Máte iný rozmer: Ak máte neštandardné rozmery prikrývky či vankúše, radi Vám obliečky upravíme na požadovaný rozmer (možné je len zmenšenie), stačí si pripísať poznámku do objednávky.
Zapínanie: obliečky sú opatrené zipsovým zatváraním.
Materiál: 50% Egyptská bavlna, 50% bambus
Starostlivosť: prať aj sušiť rubom a max. 40st, šetrné odstredenie a následne pekne zaveste.

Bambusové damaškové obliečky: Prinášame Vám novinku - bambusové obliečky. Priadza bambusového obliečok je vyrobená z vlákien jednej z najvyužívanejších rastlín juhovýchodnej Ázie, voľne rastúceho bambusu. Takto rastúci bambus nie je nijako chemicky ošetrovaný, zaručuje veľmi dobré antialergické vlastnosti a prírodné antibakteriálne účinky. Ďalšími výhodami bambusovej obliečky sú okamžitá absorpcia a odvod vlhkosti, veľmi jemný omak a prirodzený lesk. Zloženie je 50% bambusové vlákno a 50% česaná bavlna. Bambusové obliečky sú opatrené komfortným zipsovým uzáverom. K týmto obliečkam odporúčame výhradne prestieradlá jersey. Prirodzenou vlastnosťou bambusového obliečky je vznik "tzv. Počasaného vlasového efektu" (vďaka kombinácii rôznych dĺžok vlákien bambusu a bavlny).
prestieradlá ponúkame s gumičkou na obopnutie matraca, prípadne bez gumičky na založenie pod matrac.