0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Bavlnené obliečky ISSIMO MAPPIE - MAPY

Skladové číslo:
SKU: ISS2121
Cena: 39,00€
Cena bez DPH: 32,50€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 3-6 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Obliečky, ktoré sa stanú krásnym doplnkom a určite vyčaria úsmev na tvári. A je to skvelý darček pre vášich blízkych! Navyše potešíte seba aj príjemnou bavlnou, ktorá zaručí pohodlný a pokojný spánok.

Súprava obsahuje: 1x70x90+1x140×200 cm.

  • VYROBENÉ ZO 100% PREMIUM BAVLNY – Vyrobené zo 100% prémiovej tureckej bavlny s hustotou 145 nití na palec a kombinovanej s jedinečnými farbami. Vďaka žiarivým farbám, ktoré obstáli v skúške času, vždy dodajú vašej spálni krásny vzhľad.
  • POHODLNÉ A PRIEDUŠNÉ– Táto vysoko kvalitná posteľná súprava je vyrobená z prírodnej a priedušnej látky, ktorá zabraňuje nočnému poteniu. Pre dobrý nočný spánok odporúčame bavlnené výrobky. Posteľné sety od Issimo Home sú mäkkšie a pohodlnejšie, pretože sú vyrobené zo 100% čistej bavlny a jemnej priadze.
  •  HIDDEN ZIPPER(skrytý zips) – Ako značka, ktorá sa zameriava na kvalitu a pohodlie, spoločnosť Issimo Home predstavuje všetky obliečky na vankúš (70×90cm) aj paplón  s odolnými, skrytými zipsami. Vloženie a vybratie periny je vďaka funkcii zipsu bude veľmi jednoduché.
  • ECO-TEX-CERTIFIED – Certifikát potvrdzuje ľudsko-ekologickú bezpečnosť a zaručuje, že textilné výrobky neobsahujú chemické znečisťujúce látky. Je to čistá, ekologická a trvalá alternatíva k polyesterovým výrobkom na báze ropy, ktoré majú trvalý chemický zápach. 

 

Starostlivosť - odporúčanie: pranie na 40°C jemný cyklus, samostatne prať tmavé a svetlé farby, nepoužívajte bielidlá, nevystavujte dlhodobo slnečnému žiareniu, nepoužívajte sušičku, dbajte na to aby práčka nebola preplnená (produkt sa môže zdeformovať kvôli obmedzenému pohybu), preperte znovu pred sušením ak bol produkt dlhšiu dobu mokrý, nesušte v horúcom alebo extrémnom teple.