0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Vankúš ALOE VERA Matějovský

Skladové číslo:
SKU: MJY-VA-014
Cena: 23,00€
Cena bez DPH: 19,17€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 4-7 dní
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Vankúš z novej rady ALOE VERA vám poskytne mimoriadne pohodlie pri spánku. Náplň vankúša je priedušná a objemná, nezlieha a krásne sa naklepáva. Povrchová látka je vyrobená z brúseného mikrovlákna s hebkou povrchovou úpravou. Náplň je tvorená jemným dutým vláknom s prímesou Aloe Vera. Poťah vankúša je hladký bez prešitia, je zdobený svetlo zelenú paspulou po celom obvode a decentným nápisom ALOE VERA, nie je snímateľný.

Blahodárne účinky Aloe Vera sú známe už od pradávna. Výťažky z aloe v podobe mikročastíc, ktoré sa postupne uvoľňujú z poťahu i náplne, pôsobí pozitívne na pokožku a prehlbujú relaxáciu počas spánku. Prirodzená antibakteriálne schopnosť a čisto prírodný pôvod aktívnych látok zaručujú vhodné podmienky aj pre alergikov, astmatikov a jedinca s citlivou pokožkou.

Hmotnosť náplne 70/90: 1550 g
Hmotnosť náplne 40/60: 660 g
Hmotnosť náplne 40/40: 400 g

Možno prať v dostatočne objemnej práčke (max. 40 ° C, nízke otáčky pri žmýkaní), časté pranie negatívne ovplyvňuje stabilitu výplne. Výhodu poskytuje snímateľný poťah, ktorý je možné prať samostatne - predĺžite tak životnosť vankúša.