0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Teflónový obrus vzorovaný SIKA

Skladové číslo:
SKU: KER20410
Cena: 16,00€
Cena bez DPH: 13,33€

Dostupné možnosti

*
*
*
Skladom: IHNEĎ
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Vzorované teflónové obrusy so vzorom poľných kvietkov sú vyrobené z kvalitných látok, ktoré i pri častom použití a praní nestrácajú farebnú stálosť a žiarivosť farieb. v´Využijete vo Vašej domácnosti, na záhradke alebo i na chate a poteší Vás aj priaznivá cena týchto obrusov.
ROZMERY: podľa ponuky, prípadne na želanie ak nám napíšete email. Majú gramáž 150g/m2 sú ukončené elegantnou vlnovkou.


Teflónové obrusy sú veľmi praktické, pretože ich povrch je vodoodpudivý, teda rozliata tekutina sa do obrusu nevsiakne a nehrozí jeho zašpinenia. Ďalej Vás iste poteší nenáročná údržba teflónových obrusov, pretože k očisteniu smietok alebo prebytočnej tekutiny z obrusu stačí iba handričku alebo utierka. Práve vďaka tomu sa teflónové obrusy hodia ako na domácej, tak i vonkajšie použitie a takisto tiež do reštaurácií.

Teflónové obrusy sa vyznačujú špeciálnou úpravou, ktorá odpudzuje nečistoty a tekutiny, ktoré ostanú na povrchu obrusu a nevpijú sa do tkaniny. Na zachovanie si tejto vlastnosti obrusov je dôležité neprať obrusy v aviváži. Po vypraní v aviváži sa naruší teflónová úprava a tekutiny aj nečistoty sa ľahko dostanú do štruktúry tkaniny.

Starostlivosť: šetrné ručné pranie, alebo pranie na 40st. v práčke, žehlenie na 1st.