0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Medové mydlo s propolisom 95 gr

Skladové číslo:
SKU: PLE001
Cena: 3,80€
Cena bez DPH: 3,17€

Dostupné možnosti

*
Skladom: 3-6 dni
Minimálny odber: 20 ks
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Hmotnosť: 95g

Na akné aj bežnú pleť

Mydlo s propolisom môžete používať ako na bežné denné umývanie rúk alebo celého tela, tak aj na systematickú starostlivosť o problematickú pleť náchylnú k plesni alebo ekzémom. Pomôže vám s jemným čistením, odstraňovaním mastnoty. Podľa recenzií našich zákazníkov pomáha aj pri ďalších kožných problémoch.

Pre jemnú a vláčnu pokožku

V bežnom živote sme vystavovaní najrôznejším kožným ochoreniam - baktérie, vírusy, plesne. Mydlo s propolisom môže byť tým prvým prostriedkom, s ktorým sa zbavíte podozrivého začervenania, svrbenia alebo vysušenej kože. Propolis je totiž veľmi účinná zložka, ktorá aktívne bojuje proti cudzorodým zárodkom. Samotné mydlo potom krásne vonia, úžasne pení, zbavuje mastnoty a zároveň podporuje zdravý a hebký vzhľad pokožky.
 

Včielky využívajú propolis na dezinfekciu. Vyrába si ho vlastnými silami predovšetkým zo živice stromov, do zmesi však primiešavajú ešte mnoho ďalších látok. Vzniknutou tuhou zmesou potom obaľujú akékoľvek cudzie teleso, aby zabránili šíreniu prípadnej nákazy. Zo svojej podstaty je preto veľmi účinnou zbraňou proti vírusom, baktériám a plesniam, ktoré proti nemu nevedia získať rezistenciu. A rovnakým spôsobom pôsobí aj na našu pokožku.

Prejasnite svoju pleť a nechajte ju znova nadýchnuť, aby zase žiarila zdravím.