0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Detský matrac Materasso Baby naur

Skladové číslo: MAT19052
SKU: MSS-MAT
Cena: 131,00€
Cena bez DPH: 109,17€

Dostupné možnosti

*
Skladom: 6-9 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Luxusný detský matrac z prírodnej peny Biogreen so špeciálnym profilom. Tento matrac je vyrezaný z mono bloku z peny Biogreen Hornú vrstvu jadra tvorí veľmi vzdušná pena POLARGEL. Poťah LYOCELL s výborným odvodom tepla a vlhkosti je na zips. Pranie na 60 ˚C.
Jadro matraca: pena Biogreen,  pena Polargel
Výška matraca: 11 cm
Poťah: LYOCELL
Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt, pevný rošt
Záruka:  5 rokov

Poťah LYOCELL: Našu snahu, ponúknuť zdravý spánok v súlade s rytmom prírody, najlepšie odráža matracový poťah LYOCELL. Základom tejto luxusnej matracovej látky je celulóza, ktorá vytvára zamatovo jemný pocit na dotyk a zároveň zaručuje jej pevnosť a odolnosť. Čo je dôležité, je to materiál, ktorý absorbuje a odvádza vlhkosť, takže umožňuje udržiavať hygienickú, suchú klímu na povrchu matraca. Táto vlastnosť je dôležitá napr. pre užívateľov so sklonmi k poteniu, trpiacich hypertenziou. Okrem toho, celulóza je prirodzene antibakteriálnou látkou, čo zdvojnásobuje bezpečnosť jej použitia pre užívateľov trpiacich alergiou, chorobami dýchacích ciest, atď. Väčšina matracov, ktorá je štandardne vybavená týmto prírodným poťahom, dostane navyše aj špeciálny ventilačný pás, ktorý zaisťuje oveľa lepšiu cirkuláciu vzduchu v matraci a lepšiu tepelnú výmenu. Celá látka je husto prešívaná atraktívnym vzorom, čo vyvoláva príjemný pocit pred spánkom. Poťah možno z matraca ľahko stiahnuť a prať na 60°C.

PENA Biogreen: Na tejto pene sa ukazuje, že spojenie najmodernejších technológií a obnoviteľných prírodných zdrojov je možné aj v oblasti výroby matracov. Suroviny vyrábané z ropy sú v tejto pene nahradené prírodným materiálom – ricínovým olejom, ktorý je už mnoho rokov využívaný vo farmácii. Rastliny, z ktorých sa vyrába, prijímajú počas svojho rastu energiu zo zeme a slnka, ktorá sa potom dostáva aj do našich matracov. Pena BIOGREEN je naviac napustená výťažkom z ALOE VERA, ktorý prirodzene zvyšuje hygienu matraca tým, že likviduje roztoče a baktérie. Zároveň dodáva matracu charakteristickú arómu, ktorá v priebehu krátkej doby vyprchá. Táto pena sa vyznačuje špecifickou mramorovou štruktúrou. Len v prípade peny BIOGREEN máte istotu dlhej životnosti, tvarovej stálosti, vysokej elasticity, následne tak kvalitného spánku. To všetko pri zaťažiteľnosti až do 170 kg a záruke až 5 rokov na nepreležanie jadra matraca. Pena BIOGREEN je v ponuke našej spoločnosti už niekoľko rokov a jej kvalita je teda náležite overená. Materiály s nápadne podobným názvom sú iba pokusom využiť dobré meno tohto materiálu a ich kvalita je v mnohých prípadoch viac než sporná. Spoločnosť MATERASSO je výhradným dovozcom originálnej peny BIOGREEN na Slovensko a do Českej republiky.