0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Detský matrac Materasso Baby kokos

Skladové číslo: MAT19055
SKU: MSS-MAT
Cena: 53,00€
Cena bez DPH: 44,17€

Dostupné možnosti

*
Skladom: 6-9 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Matrac z PUR peny , navyše v strede posilnený a odvetraný platňou z prírodného kokosového vlákna. Odzipsovateľný poťah DRYFAST je možné prať do 60°C. Tuhší model pre zdravý vývoj vášho dieťaťa 
Jadro matraca: PUR pena + Kokosova vrstva 
Výška matraca: 8 cm
Poťah: Dryfast
Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt, pevný rošt
Záruka: 2 roky 

Matracový poťah DRYFAST: Kvalitný matracový poťah, ktorý je napevno zalemovaný k jadru matraca. Dodatočná vrstva peny PUR prešitej v poťahu zvýši komfort matraca a zvýrazní jeho design. 

Kokosové vlákno: sa získava z kôry kokosového orecha. Kokosové vlákna, spracovávané do vrstiev (dosák) sa ďalej upravujú kvôli zlepšeniu ich vlastností a hlavne kvôli predĺženiu životnosti materiálu.

Ekologické Lepenie: Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Toto lepidlo, ako jedno z mála, spĺňa podmienky certifikátu OEKO-TEX štandard 100 – triedy I – čo je najprísnejšia norma. Je dokonca vhodné aj pre výrobky určené pre batoľatá. Lepidlo SIMALFA je na vodnej báze, zatiaľ čo štandardné lepidlá pracujú na báze rozpúšťadiel. Z nami využívaného lepidla sa po aplikácii odparuje iba čistá voda, oproti rozpúšťadlám, vyparujúcich sa u štandardných lepidiel. Je to jeden z ďaľších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.