0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Detský matrac Materasso Baby swiss

Skladové číslo: MAT19051
SKU: MSS-MAT
Cena: 180,00€
Cena bez DPH: 150,00€

Dostupné možnosti

*
Skladom: 6-9 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Najluxusnejší detský matrac zo značkovej švajčiarskej peny AventO2, vyrezanom z monobloku s výbornou pružnosťou a mimoriadnym komfortom. Na jadre je pod poťahom odvetrávacia 3D textília. Poťah LAVENDER, s levanduľovou vôňou pre upokojenie bábätka. V boku poťahu všitá odvetrávacia látka PRESSLESS, poťah má zips. Možnosť prania na 60˚C.
Jadro matraca: je výrobené z peny AventO2 
Výška matraca: 11 cm
Poťah: LAVENDER
Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt, pevný rošt
Záruka: 5 rokov 

Pena AventO2: Je pena EvoPoreHrc obohatená pridaním aktívnych prírodných zložiek – ukľudňujúcej levandule a liečivých švajčiarskych byliniek priamo do peny pri jej výrobe.
Matracový poťah LAVENDER:Matka príroda dáva človeku veľa obranných mechanizmov proti hrozbám zo strany mikróbov, baktérií, plesní a mykóz. A práve túto silu prírody využíva náš matracový poťah LAVENDER. Látkové vlákna sú napustené levanduľovým olejom z kvetov levandule. Získavame tak veľmi odolnú a pevnú látku, ktorá je 100% antibakteriálne zabezpečená. Má zároveň aromaterapeutický účinok (iniciovaný prevzatím prebytočného tepla z ľudského tela), ktorý má priaznivý vplyv na našu pokožku a významne ovplyvňuje nervový systém. Uvoľnená vôňa levandule počas spánku znižuje množstvo stresu, ktorému sme vystavení v priebehu dňa , a tým obmedzuje príznaky neurózy, napätia, bolesti hlavy, migrén, nespavosti a búšenia srdca. Zvlášť je odporúčaný osobám, ktoré trpia "civilizačnými chorobami": depresiami a nespavosťou, pretože má upokojujúci a relaxačný účinok, a tým pomáha vyvážiť vnútornú disharmóniu. Týmto spôsobom zlepšuje kvalitu a hĺbku nášho spánku, zabraňuje jeho náhlemu prerušeniu v jednotlivých fázach, a tiež nám pomáha prebudiť sa ráno s lepšou náladou. Materiál je veľmi hygienický a odolný, s možnosťou prania pri teplote 60°C.