0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Detský matrac Materasso Baby comfort

Skladové číslo: MAT19054
SKU: MSS-MAT
Cena: 62,00€ 75,00€
Cena bez DPH: 51,67€ 62,50€

Dostupné možnosti

*
Skladom: 6-9 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt
Akcia
Detský matrac Materasso Baby comfort
Štandard v detských matracoch. Vysoko vzdušné jadro z pružnej studenej peny. Matrac je stabilný s dlhou životnosťou. Poťah prešitý odzipsovateľný . Výška 9 cm.
V matraci Baby comfort je aktuálne používaná vnútorná Lavender pena vo farbe fialová
Levanduľová pena"LEVANDUĽOVÁ PENA" v sebe skrýva spojenie historického poznania, bylinkárstva, liečiteľstva a modernej technológie. V starom Egypte bola levanduľa využívaná v kozmetike a pri výrobe parfumov. Masti a vonné oleje z levandule používala iba najvyššia vrstva – kráľovská rodina a cirkevní hodnostári. Keď archeológovia otvorili Tutanchámonovu hrobku, v hlinených nádobách našli balzamovaciu masť s obsahom levandule. Rimania ešte viac poodhalili liečivé účinky levandule a p rostredníctvom aromaterapie liečili bolesti hlavy, stavy úzkosti a depresie. Levanduľu používali ako repelent, alebo antiseptikum. Ako nápoj ju pili proti migréne.

Poťah GREENFIRST: Poťahová látka s bioaktívnou úpravou s prírodnou ochranou proti baktériám a roztočom. Látka je vhodná pre alergikov. Vlákna tejto tkaniny nevytvárajú živnú pôdu pre nežiadúce mikroorganizmy. Tým je zaručená dlhšia životnosť a dokonalá hygiena matraca. Poťah je odzipsovateľný a prateľný pri 60 °C.

Výška: 9cm
Pranie: poťah má zips, čiže je  možné pranie na 60˚C.
Záruka: 3roky