0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Nerezová termofľaša ECO VESSEL Boulder 1900 ml SLATE GREY

Skladové číslo:
SKU: ESP-DO-006
Cena: 51,90€
Cena bez DPH: 43,25€

Dostupné možnosti

*
*
Skladom: 3-6 dni
Množstvo: ks
 
Obľúbený produkt Porovnať produkt

Naplňte si túto skoro 2-litrovú nerezovú termofľašu v tvare demižóna studeným čapovaným pivom alebo horúcim čajom a máte istotu, že pivo ostane až 150 hodín studené a čaj 24 hodín horúci. Vďaka novej technológii trojitej vákuovej izolácie TriMax® bude váš nápoj na výlet či piknik s priateľmi presne v takej teplote, akú ste chceli.

Súčasťou termo fľaše je odnímateľné nerezové sitko, ktoré je možné naplniť nakrájaným ovocím alebo čajovými listami a nechať ich vylúhovať. Prípadne naplňte fľašu vínom, pridajte kúsky pomaranča, limetky, ananásu a sangria je hotová.

Dvojitý uzáver má široké hrdlo pre ľahšie plnenie a údržbu a úzke hrdlo pre pohodlnné pitie. Uzáver je zameniteľný aj za uzáver Summit Eco Vessel , ktorý je možné použiť so slamkami Eco Vessel.

Termo fľaša neobsahuje škodlivý Bisfenol A a je 100% recyklovateľná. Je vyrobená z najkvalitnejšej nehrdzavejúcej ocele, je bezpečná a jednoducho sa používa.

- objem 1900 ml
- rozmery: výška 29 cm, priemer dna fľaše 12,7cm
- široké hrdlo - ideálne na plnenie kockami ľadu a ľahké čistenie + úzke hrdlo (šrúbovací vrchnáčik) - ideálne na ľahké pitie
- odnímateľný vnútorné sitko a filter – vhodné na sáčkové aj sypané čaje, ovocie
- pevné uško pre ľahšie uchopenie
- bez ftalátov, BPA
- možnosť dokúpenia uzáveru so sosákom a slamky
- pre dlhšiu životnosť vonkajšieho laku a vnútorných tesnení sa neodporúča umývanie v umývačke riadu