0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Darčekové poukážky na nákup na www.evenit.sk

Napísané: 2012-10-28 Počet prečítaní: 1310
Ideálny nákup  a najkrajší darček  je možnosť vlastného nákupu. Darčekový voucher poteší každého. Obdarovaný môže využiť nákup na celý sortiment nášho bytového textilu, doplnkov a sortimentu pre školákov. Obliečky, deky, prehozy, vlastný výber toho, po čom najviac túži. Darčeková poukážka -voucher m...

Ideálny nákup  a najkrajší darček  je možnosť vlastného nákupu. Darčekový voucher poteší každého. Obdarovaný môže využiť nákup na celý sortiment nášho bytového textilu, doplnkov a sortimentu pre školákov. Obliečky, deky, prehozy, vlastný výber toho, po čom najviac túži.

Darčeková poukážka -voucher môže mať ľubovoľnú hodnotu, ktorú venujete.

Darčekovú poukážku-voucher obdržíte po úhrade faktúry.  Kód poukážky je totožný s číslom faktúry, preto sa Vám nemôže stať, že ho stratíte, pretože faktúru aj voucher obdržíte emailom a môžete si ho kedykoľvek vytlačiť. Rovnako za Vás môžeme darčekovú poukážku odoslať na adresu obdarovaného.

Slovný text: môžete zadať vlastné oslovenie aj text. Na požiadanie upravíme voucher.

Použiteľnosť: obdarovaný/á pri nákupe vloží pri ukončovaní kód poukážky.

Pokiaľ je výška celkovej objednávky (vrátane poštovného) menšia ako suma na poukážke, rozdiel nebude vrátený. Pokiaľ je výška celkovej objednávky (vrátane poštovného) vyššia ako suma na poukážke, rozdiel bude vyúčtovaný obdarovanému.

Dátum využitia: voliteľný, bude vyznačený na poukážke - max. 3mesiace od nákupu.

Pre darovaného a kupujúceho platia rovnako naše všeobecné obchodné podmienky.

Upozornenie: výška sumy a slovené texty sú na obrázku pri produkte informatívne. Je to vo Vašich rukách, aký text a suma bude na poukážke. Zadajte tieto informácie prosím pri ukončovaní objednávky do záverečného komentára. Platba prevodom nutná - spôsob dopravy prosím vyberte osobný odber - pokiaľ máme poukážku odoslať na Váš email, prípadne iný spôsob doručenia pri odoslaní na adresu obdarovaného (kuriér, pošta).