0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! Špeci kupón 10% zľavu na neakciové produkty- EVENIT10ALL

Vôňa leta a romantické snívanie v posteľných obliečkach od Matejovského

Napísané: 2015-05-14 Počet prečítaní: 1456
Nežné vzory pohladia na duši nielen zamilovať páry. Máme pre Vás romantické obliečky, kde sa snúbi jemnosť motívov a pastelových farieb v dokonalom dizajne.Vybrali sme pre Vás svieže letné obliečky MARiNE. Vôňa nekonečných diaľok láka k romantickému snívaniu v posteľných obliečkach MARINE.Čistá biela dokonale kontrastuje s tmavo modrou, všetko je doplnen...
Nežné vzory pohladia na duši nielen zamilovať páry. Máme pre Vás romantické obliečky, kde sa snúbi jemnosť motívov a pastelových farieb v dokonalom dizajne.

Vybrali sme pre Vás svieže letné obliečky MARiNE. Vôňa nekonečných diaľok láka k romantickému snívaniu v posteľných obliečkach MARINE.
Čistá biela dokonale kontrastuje s tmavo modrou, všetko je doplnené o hravé námorníckej dekory.

Alebo t
Romantické obliečkyúžite po lilavej pohode? Nechajte sa uniesť jemnou farebnou kombináciou fialovej, bielej, béžovej a nežnými vzormi.
Bavlnená ob
liečka je presne tá pravá dávka romantiky a lásky do vašej spálne.
Obliečky ROMANTIC sú z jednej strany v tónoch lila a tlačeného vzoru, z druhej strany nestarnúci patchworkový vzor .


Oddajte sa snívaniu, nechajte sa rozmaznávať kvalitným obliečkami a odpočívajte. Vy si predsa zaslúžite len to najlepšie.

Máte radi módne trendy a originálny dizajn? Chcete mať doma decentné jemné vzory na obliečkach? Firma Matějovský má riešenie pre všetky vekové kategórie, so svojimi dizajnérmi pre Vás pripravuje stále nové vzory, preto sa máte vždy na čo tešiť .

Okrem klasických obliečok u nás nájdete aj atypické rozmery. Dnes sú veľmi obľúbené predĺžené obliečky a na svoje si prídu aj vyznávači veľkých prikrývok - francúzskej obliečky.

Navliekanie obliečok Vám uľahčíme pomocou praktického uzáveru na zips.
Všetky nakúpené obliečky Vám upravíme na mieru Vašim prikrývkam (možné je len zmenšenie).

Nežná romantika
Nežné obliečky HEART v podaní posteľnej obliečky HEART prinesie harmóniu do Vášho interiéru.
Jemné odtiene tehlovej a teplej okrovej pôsobia hrejivým dojmom.
Predná strana obliečky pokrýva vzor veľkých kociek s romantickými motívmi na jednofarebnom podklade. Spodná strana obliečky je v celej ploche pokrytá drobnými kockami v zladených tónoch .