0 ks - 0,00€ s DPH
Váš košík je prázdny!

IBA DNES!! ***50% zľavy**** na prehozy - TU, len do vypredania

Náhradné plnenie - chránená dielňa EVENIT

Napísané: 2014-10-16 Počet prečítaní: 1749
Naša chránená dielňa EVENIT, Sme chránená dielňa a ponukou našich tovarov a služieb sa snažíme byť výhodným partnerom pre spoločnosti, ktoré zadaním zákazky našej chránenej dielni ušetria finančné prostriedky. Výška náhradného plnenia, za odobraté výrobky:   868 EUR Odvod za neplne...
Naša chránená dielňa EVENIT,

Sme chránená dielňa a ponukou našich tovarov a služieb sa snažíme byť výhodným partnerom pre spoločnosti, ktoré zadaním zákazky našej chránenej dielni ušetria finančné prostriedky.
Výška náhradného plnenia, za odobraté výrobky:   868 EUR
Odvod za neplnenie podielu ZŤP zamestnancov:  977 EUR

 
Ponúkame Vám náhradné plnenie – služby a tovar chránenej dielne.

Ak máte najmenej 20 zamestnancov a neplníte povinný podiel pracovníkov (3,2%) so zníženou pracovnou schopnosťou, potom odvediete štátu 951,-€ za jedného občana so zníženou pracovnou schopnosťou, ktorého by ste mali zamestnávať.

Náhradné plnenie – znamená objednať si tovar alebo službu v chránenej dielni za 845,-€ a splníte si tým povinnosť voči štátu, a pre seba získate tovar, alebo službu za ktorú zaplatíte o 106,- € menej ako pri zákonnej povinnosti.

Týmto spôsobom ušetríte svoje financie a získate za ne tovar alebo službu, ktorú skutočne využijete. Ako náhradné plnenie môžete využiť našu krajčírsku dielňu a dohodnúť sa na odbere produktov.

Pri výrobkoch našej chránenej dielne získate náhradné plnenie vo výške 100% z hodnoty tovaru, pri iných výrobkoch, ktoré predávame vo výške 10%.
Spokojnosť našich klientov napĺňame komplexnosťou služieb a tovaru, ktorý ponúkame.

Ako 100% náhradné plnenie môžete využiť:
Na ušitie posteľných obliečok. Na plachty bavlnené, plachty jersey a froté. Na matracové chrániče. Vyšívanie loga na uteráky (100% na výšivku). Vyrábame paplóny a vankúše. Fleecové deky. Obrusy sviatočné, hotelové, teflónové. Cenové ponuky pripravujeme na mieru podľa množstva, rozmerov a materiálu.
Šijeme pod značkou EVENIT. Vybavenie pre materské školy. Pre sociálne zariadenia, pre hotely a penzióny a iné firmy, ktoré nás potrebujú. Máme tovar pre domácnosti. Našou prioritou je „šitie na mieru“.
Všetko presne podľa Vašich predstáv.
Pri vyšívaní loga Vašej spoločnosti je 100% plnenie na prácu výšivky.

Ako 10% náhradné plnenie môžete využiť:
Náhradne plnenie 10% sa vzťahuje na tovar ktorý nevyrábame, len predávame.
Podľa ponuky nášho e-shopu, alebo písomnej ponuky na vyžiadanie

Zákonné povinosti, ktoré predstavuju pre spoločnosti zamestnávajúce viac ako 20 zamestnancov.

Štatút chránenej dielne EVENITŠtatút chránenej dielne EVENIT